Træfældning

Træfældning, fældning af træer og topkapning af træer

Vi hjælper både private, virksomheder, boligforeninger, grundejerforeninger, kirker, institutioner og skoler med alt det grove arbejde, når det gælder om at fælde træer, som er blevet for store, eller som står i vejen.

Fældning af store træer og vanskelige træer er en af vores specialer. Så har du træer, der skal fældes, klarer vi denne opgave professionelt og sikkert.

Når vi fælder og beskærer dine træer, kan vi samtidig lave flis af grenene, som du kan bruge som bunddække til dine havebed.

På den måde slipper du også for at have arbejdet med at køre grenene på genbrugen.

Træfældning

Få priser på træfældning og topkapning

Vi giver gerne pris på træfældning og topkapning og skal selvfølgelig vide, hvor mange og hvor store træer, det handler om. Derfor kommer vi gerne ud og giver uforpligtende tilbud
– så man får den rette pris fra starten.

Træfældning
Så kontakt os på telefon 29 60 26 79 først, og lad os tale om det.

Kontakt os for seriøst tilbud til en rigtig god pris og få yderligere oplysninger om, hvordan du kan overlade det grove arbejde til os.

Vi fælder træer i følgende lokalområder: Køge, Strøby Egede, Lellinge, Bjæverskov, Borup, Lille Skensved, Havdrup, Solrød Strand, Karlslunde, Tune og Greve.

Vi tilbyder også rodfræsning, hvis I ønsker at få fjernet rødderne med det samme.

Men kontakt os endelig på telefon 29 60 26 79, hvis du har en træfældningsopgave et andet sted på Sjælland - så taler vi om, det afhængig af opgaven.

Find information om hus og have på Bolius.

Det er klogt at benytte fagmanden til træfældning
og topkapning af træer!

Kontakt For

Uforpligtende Tilbud