Græs

Græsplæner - Græsset er altid grønnere hos naboen …

Græsplæner er som regel det mest synlige i haven, og derfor ønsker de fleste sig en flot grøn græsplæne.

Vi har gennem mange år anlagt græsplæner, og ved derfor, hvad der er vigtigst i forbindelse med anlæg af ny græsplæne eller reetablering af den gamle græsplæne, og etablerer alle str. og typer af græsplæner fra den lille private have til større plæner omkring virksomheder, institutioner, Skoler, boligforeninger, grundejerforeninger m.v. og kører i følgende lokalområder:

Køge, Strøby Egede, Lellinge, Bjæverskov, Borup, Lille Skensved, Havdrup, Solrød Strand, Karlslunde, Tune og Greve.

Vi påtager os alt forarbejdet og såning af græsset, og kan efterfølgende tilbyde vedligeholdelse af græsset om nødvendigt.

Hos os får du den bedste rådgivning, så du opnår bedst mulige resultat – i forhold til netop dit behov for en ny græsplæne, som du kan have glæde af i fremtiden.

Græs

Skal du have anlagt en ny og flot græsplæne?

Der er mange vigtige parametre der gør sig gældende ved såning af ny græsplæne, så man opnår det optimale resultat. Det er vigtige ting såsom jordforarbejdning, græs sorter, lys, vand m.v..

Derudover skal der også tages hensyn til hvilken formål græsplænen skal have. Skal den være mest til pynt eller skal den kunne tåle at børnene leger, spiller fodbold og tumler rundt.
Græs er nemlig ikke bare græs.

Lad os hjælpe dig med at få netop den græsplæne, som du ønsker.

Kontakt os derfor i dag – så kommer vi og giver et seriøst og uforpligtende tilbud på din nye græsplæne – til en rigtig god pris.

Har du overvejet at få anlagt rullegræs?

Rullegræs er en god løsning, hvis du vil have anlagt en ny græsplæne i en ”fart” og få glæde af den hurtigst muligt. Det kan være til bl.a. anlæg af græsplæne ved nybyggeri eller måske udvidelse af nuværende græsplænen - hvor man gerne vil have et flot resultat, så hurtigt som muligt.

Rullegræs kan også benyttes ved omlægning af den gamle plæne, eller hvis du har en ”reparationer” af nuværende plæne.

Græs

Rullegræs priser – pris på rullegræs

Vælger du at få lagt rullegræs, koster denne løsning lidt mere – men du vil også opnå et flot resultat på kort tid, og derfor vælger mange netop denne løsning.

Kontakt Os

Vi lægger rullegræs i alle str. både i private haver og på større grønne områder hos boligforeninger, grundejerforeninger, virksomheder, institutioner og skoler i følgende lokalområder:

KøgeStrøby EgedeLellingeBjæverskovBorup, Lille SkensvedHavdrupSolrød StrandKarlslundeTune og Greve.

Lad os komme og give et seriøst kvalificeret tilbud på netop din opgave - til rigtig god pris.

Vi indkøber rullegræs hos landets bedste leverandører, hvilket garanterer det bedste resultat og mest holdbare løsning.

Har du mos eller ukrudt i græsplænen?

Dette er rigtig mange haveejeres problem.

Mos og ukrudt i græsplænen, er for det første ikke pænt at se på, og for det andet er det ødelæggende for en græsplæne i det lange løb.
Der er mange forskellige ting man kan gøre, og vi kommer gerne ud og giver vores bud på, hvordan vi kan hjælpe dig med at få en flot og grøn græsplæne uden mos og ukrudt.

Vedligeholdelse og pleje af græsplæner

Græsplæner skal plejes og vedligeholdes. Det er desværre ikke nok kun med græsslåning, hvis man ønsker en flot og grøn græsplæne.

Find mere info om græsplæner på Bolius.

Græs

Vi tilbyder pleje og vedligeholdelse af alle str. græsplæner for private, boligforeninger, grundejerforeninger, virksomheder, institutioner m.v.
Det være sig gødning af græsplæner, kalkning af græsplæner, eftersåning af græsplæner og græsslåning.

Kontakt os på telefon 29 60 26 79 og få en snak om din græsplæne og dine græsplæneplaner eller udfyld vores kontaktformular.

Det er klogt at benytte fagmanden til anlæg af ny græsplæne.

Kontakt For

Uforpligtende Tilbud